Tray Chique: Een luxe houten wijnkist en dienblad in één

Laatste Nieuws

Nieuws over Wijn / Laatste Nieuws 245 Views

Wijnblog:

Op het eerste gezicht lijkt het alleen een stijlvolle wijnverpakking te zijn, maar als je het uitklapt is het eveneens een handig dienblad.

De Tray Chique is een luxe wijnkist voor één fles wijn, de stevige houten verpakking zorgt ervoor dat je fles wijn heel blijft. En ben je eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming, dan tover je de Tray Chique in een paar tellen om tot een mooi houten dienblad om de wijn en eventueel bijbehorende hapjes en glazen op te serveren.

Fun Wine Box collectie

De Tray Chique maakt deel uit van de nieuwe Rackpack Fun Wine Box collectie. Zo is er de Rackpack Original, een wijnkist die je in een handomdraai kunt omklappen tot een elegant wijnrek. Maar ook de Robox (een wijnkist en houten robot in één), de Say Cheese (een wijnkist voor twee flessen waarbij de deksel tevens een robuust kaasplateau vormt), de Wine Light (een wijnkist die je eenvoudig omtovert tot een decoratieve tafellamp) en de Way Cooler (een luxe houten kist die tevens is te gebruiken als wijnkoeler). Alle Rackpack Fun Wine Box varianten zijn gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen (FSC hout).

Het bericht Tray Chique: Een luxe houten wijnkist en dienblad in één verscheen eerst op Wijnblog.nl | Alles over wijn.

Comments